Πώς θα φροντίσετε την βασίλισσα των λουλουδιών, την τριανταφυλλιά

AnthemionflowersΑν ο αγαπημένος σας ή η αγαπημένη σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σας χάρισε την αγάπη του μαζί με μια mini τριανταφυλλιά σίγουρα θα θέλετε να την φροντίσετε με τον πιο σωστό τρόπο και να την διατηρήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο μπαλκόνι ή στον κήπο σας. Η τριανταφυλλιά μπορεί να είναι αγαπημένο φυτό αλλά θέλει ξεχωριστή φροντίδα για να επιβιώσει και να σας χαρίσει τα πλούσια άνθη της. Η φροντίδα της Mini τριανταφυλλιάς ή οποιασδήποτε άλλης τριανταφυλλιάς είναι κοινή. Ανεξάρτητα από το αν η τριανταφυλλιά σας είναι αναρριχώμενη, θαμνώδη, κρεμοκλαδης, νάνα ή μίνι, οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να την φροντίσετε όμορφα και ολοκληρωμένα.

Τοποθεσία τριανταφυλλιάς
Καταρχήν επιλέξτε να τοποθετήσετε το φυτό σας σε ένα σωστό σημείο, το οποίο όχι μόνο θα more info την προστατεύει αλλά και θα προάγει την ανάπτυξή της.
Οι τριανταφυλλιές, χρειάζονται πολύ ήλιο. Ο ήλιος βοηθάει στην πλούσια ανθοφορία.
Στον κήπο, φυτεύονται συνήθως σε απόσταση περίπου 50 εκ. η μία από την άλλη. Αν η ποικιλία σας είναι νάνες ή εδαφοκάλυψης, τότε η ενδιάμεση απόσταση μπορεί να είναι και μικρότερη.
Στο μπαλκόνι, η τριανταφυλλιά σας παραμένει αυτόνομη και ανεξάρτητη στην γλάστρα της. Αν το μπαλκόνι σας είναι μικρό προσέξτε που θα την τοποθετήσετε, ώστε να μην σας πληγώσουν τα αγκάθια της τριανταφυλλιάς καθώς περνάτε.


Anthemionflowers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *